?

Log in

No account? Create an account
Wonen in een studentenhuis = KUT  
09:56pm 08/10/2010
 
 
Dennis_D
Iedereen wil in een schone omgeving leven. Fout.
Je houdt toch een beetje rekening met elkaar. Fout.
Iedereen wil zo snel mogelijk zijn rekening betalen. Fout.
Mensen nemen altijd hun verantwoordelijkheden. Fout. 
Je kunt alles bespreken met je huisgenoten. Fout.
Leuk man, wonen in een studentenhuis.... Fo.. je snapt het wel.mood: annoyedannoyed
 
    Read 2 - Post - - Link
 
Vloertje leggen  
11:51pm 25/09/2010
 
 
Dennis_D
Vandaag heb ik mijn ouders geholpen een zandcement vloer te leggen. Mijn vader is bezig een fotostudio te bouwen op de plek waar ooit een voliére stond in hun tuin, de betonnen fundering ligt er al, nu moest er nog een afdeklaagje op.

Aldus geschiedde, mijn ouders hadden al zo'n 45 zakken á 25 kilo zand en cement klaar liggen, mijn taak was het mengen en storten van het cement, terwijl mijn ouders de boel glad streken. We begonnen ongeveer half elf en om vijf uur werdt het laatste stukje gladgestreken. Ik zat van top tot teen onder de cement en zand, maar we hebben de klus geklaard. Mijn ouders staan altijd klaar voor mij, dus ik was blij dat ik eens iets voor ze terug kon doen.

In ander nieuws: heeft iemand een idee wat het betekend als je droomt dat je eerst een vliegtuig ongeluk overleefd en daarna getuige bent dat een vliegtuig zich in de grond boort en explodeert? Oh, en kannibalisme in een droom, is dat wel ok?
mood: pleasedpleased
 
    Read 3 - Post - - Link
 
Facebook (of: Mensen die denken dat ik boerderijsimulaties leuk vind)  
08:36pm 24/09/2010
 
 
Dennis_D
Facebook, jullie kennen het vast wel denk ik. Die ene site die het gewonnen heeft van Myspace. Een online smoelenboek waar je je privégegevens te grabbel kan gooien voor de rest van de wereld. Zo heb ik ook een profiel aldaar, het precieze nut er achter heb ik nog niet helemaal ontdekt, het is net zoiets als Hyves denk ik. Je registreert jezelf, mensen voegen je toe als vriend, maar verder doe je er niets mee en gebeurt er verder vrij weinig.

But I digress, op Facebook kun je niet alleen jezelf te kijk zetten, er kunnen ook allerlei spelletjes gespeeld worden die ongetwijfeld veel tijd kosten. En een bjizonder leuke functie die bij die spelletjes horen, is het uitnodigen van anderen (blijkbaar). Zo krijg ik dus regelmatig een mailtje dat mensen denken dat ik het leuk vind om Farmville te spelen, of weet ik veel wat voor spel.

Niet dus.

Ik vrees dat ik helemaal geen tijd heb om dit soort spelletjes te spelen op facebook, dus ik moet jullie allemaal teleurstellen, aan mij heb je geen spelpartner.
mood: irritatedirritated
 
    Read 3 - Post - - Link
 
E-mail, Facebook, Livejournal  
12:32pm 20/09/2010
 
 
Dennis_D
Ik dacht laatst, laat ik eens mijn email op gaan schonen en sorteren. Ik heb het geweten. Ik had over de 330 berichten in mijn hotmail, ik ben nu nog steeds bezig alles op te schonen. Vreselijk, als je nooit wat verwijdert.

Verder kwam ik er achter dat je facebook en lj kan koppelen, handig want dan hoef ik minder in de gaten te houden. Het is echt gestoord al die sociale netwerken, ik snap niet hoe sommige mensen het bij houden.
mood: busy
 
    Post - - Link
 
EFF en het begin van de week  
10:20am 20/09/2010
 
 
Dennis_D
Gisteren ben ik met Merel en mijn Ouders naar de Elf Fantasy Fair in Arcen (Limburg) geweest. Ik weet ook weer waarom niet meer naar de Elf ging.

Eigenlijk viel het mij behoorlijk tegen. Natuurlijk is de setting van de kasteeltuinen van Arcen heel erg mooi, maar ik kom niet voor de locatie, ik kom voor de inhoud. Ik vond het aantal verkopers heel erg tegenvallen en ik kreeg heel erg het idee dat er aan alle kanten geld uit je gezogen werdt. Het zou me namelijk niets verbazen dat van alle stands en tenten die er stonden, 1/3de besteed was aan zogenaamde "vreterij', oftewel snacks, versnaperingen, junkfood en drinken. Verder moest je ook nog eens 50 cent betalen voor toiletbezoek, maar kon je voor een euro een  "abonnement " krijgen op de plee, in de vorm van een stempel op je arm. Op die manier kon je onbeperkt toiletteren. Beetje jammer dat ik maar één keer hoefde te gaan en ook al zou ik vaker willen, de rij die er in de middag stond was het meer dan waard om het nog even op te houden.

Toch zijn we niet helemaal voor niets gegaan. Merel heeft een polsbeschermer gekocht voor het boogschieten en we hebben twee kaasjes meegenomen, één pesto en één tsatziki. Verder heb ik nog een heel erg mooie houten staf gezien waar een slang uit was gesneden, maar 89 euro vond ik toch een beetje overdreven.

Vandaag is nog even een vrije dag voor me, dus luieren en beetje boodschappen doen voor het avondeten straks. Vanavond gaan we weer naar Karate, lekker sporten. Ik heb er best zin in, al zie ik niet uit naar de spierpijn die er onvermijdelijk op volgt.

Verder maak ik me een klein beetje zorgen vanwege het gebrek aan reacties op mijn gestuurde uitnodiging naar bepaalde mensen...
mood: indifferentindifferent
 
    Read 2 - Post - - Link
 
Weblog naar LiveJournal verhuizing  
04:56pm 18/09/2010
 
 
Dennis_D
Dames en Heren,


welkom bij LiveJournal, het nieuwe thuis van mijn weblog "Life According To Me". Zoals jullie misschien wel weten heb ik 6 jaar bij web-log.nl gezeten en daarvoor zelfs nog even bij BNN, maar ik ben nu toch eindelijk gezwicht voor LJ. De hoofdreden daarvoor is dat de software van web-log.nl gewoon te omslachtig en onduidelijk is voor mij.

Dus vanaf heden kunnen jullie mij hier volgen. Mijn oude weblog blijft nog wel bestaan voorlopig, ik ben namelijk van plan alle berichten van de site naar mijn HD te kopiëren (op de één of andere manier). Het is toch 6 jaar aan nutteloze info, en dat gooi je niet zomaar weg.

Veel plezier hier, het is nog wel "work in progress", maar ik ben van plan alles netjes in te richten.


Vriendelijke groeten,


Dennis_D


mood: calmcalm
music: geen
 
    Post - - Link
 


 
 
 
Links  
  Kederan
Charm
Kelly
Margriet
Brenda
Ellen
Mark
 
Navigation  
  Next 10
 
January 2011  
 
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 


  Powered by
LiveJournal.com